Season 10 Stats Errors

sidtkid
Posts: 284
Joined: Mon Apr 04, 2016 10:26 pm
Battle.net Name: SidtheKid
Battle.net Char Code: 601
Battle.net Server: NA
Location: Canada

Re: Season 10 Stats Errors

Post by sidtkid » Mon Jun 26, 2017 11:31 am

As you all may have noticed, that website was updated yesterday. We have encountered many errors that we are currently trying to fix.
Current problems we have are:

1. Stats page is not sorted properly. You will see many major categories near the right side of the page. This is because we had to change some labels on sportspress to keep the stats from doubling up.
2. Hall of Fame page gives memory errors. This is because sportspress was updated to the most recent version, and previous code may not be working for displaying top five players for different categories.
3. Colour matching is bad on team pages.

If anyone comes upon any other issues, please post here.
Yoda: HEAD OF STATS
Yoda: DOES 0 STATS
Yoda: SHAKE
Yoda: MY
Yoda: GOD
Yoda: DAMN
Yoda: HEAD
User avatar
l)arkangel
Posts: 1106
Joined: Tue Apr 08, 2014 10:50 am
Battle.net Name: Darkangel
Battle.net Char Code: 1457
Battle.net Server: NA
Location: Troll City

Re: Season 10 Stats Errors

Post by l)arkangel » Mon Jun 26, 2017 12:44 pm

At least it isn't the football bug again showing Touchdowns and Field Goals. That was a fun one.
*S5 Champion*

Player Profile
sidtkid
Posts: 284
Joined: Mon Apr 04, 2016 10:26 pm
Battle.net Name: SidtheKid
Battle.net Char Code: 601
Battle.net Server: NA
Location: Canada

Re: Season 10 Stats Errors

Post by sidtkid » Mon Jun 26, 2017 1:32 pm

l)arkangel wrote:At least it isn't the football bug again showing Touchdowns and Field Goals. That was a fun one.
In the offseason, we're planning to change it to the hockey theme instead of the custom one we're currently using. :)
Yoda: HEAD OF STATS
Yoda: DOES 0 STATS
Yoda: SHAKE
Yoda: MY
Yoda: GOD
Yoda: DAMN
Yoda: HEAD
User avatar
l)arkangel
Posts: 1106
Joined: Tue Apr 08, 2014 10:50 am
Battle.net Name: Darkangel
Battle.net Char Code: 1457
Battle.net Server: NA
Location: Troll City

Re: Season 10 Stats Errors

Post by l)arkangel » Tue Jun 27, 2017 12:53 am

sidtkid wrote:As you all may have noticed, that website was updated yesterday. We have encountered many errors that we are currently trying to fix.
Current problems we have are:

1. Stats page is not sorted properly. You will see many major categories near the right side of the page. This is because we had to change some labels on sportspress to keep the stats from doubling up.
2. Hall of Fame page gives memory errors. This is because sportspress was updated to the most recent version, and previous code may not be working for displaying top five players for different categories.
3. Colour matching is bad on team pages.

If anyone comes upon any other issues, please post here.
1. might have to remove the columns and readd them? i'm not sure how to manually change them.
2. sounds like sportspress added a limit to how much data can be displayed per table or something. The way HoF page worked was it found the entire data set (every person who's ever played in zh) and then showed 5 per page, but pagination was removed. So basically it was loading a fuck ton more than just 5 people per category. This is why this page has always been extremely slow to load, but i didnt know any other way to do it.
3. I think sportspress might have changed the class name for the body text (that isn't links). You can find the customization for it in WP->Sportspress-> configure I think. There should be a box with custom css and thats where all the team pages gained customized colors.
*S5 Champion*

Player Profile
User avatar
KagaRoshi
Posts: 418
Joined: Wed Jun 03, 2015 4:11 am
Battle.net Name: KagaRoshi
Battle.net Char Code: 1835
Battle.net Server: NA
Location: Canada British Columbia
Contact:

Re: Season 10 Stats Errors

Post by KagaRoshi » Thu Jun 29, 2017 10:23 pm

Noticed a error on my probe teams stat page, our goalie Spitfire has had a shutout, yet his shutouts say 0, he would like it fixed if possible :)
If you read this, I succeeded in wasting your time.
User avatar
Spitfire
Posts: 17
Joined: Wed Jun 21, 2017 10:22 pm
Battle.net Name: FMSpitfire
Battle.net Char Code: 1864
Battle.net Server: NA
Location: Plymouth, MI
Contact:

Re: Season 10 Stats Errors

Post by Spitfire » Thu Jun 29, 2017 10:35 pm

Just testing my acct. What he said:) ^
Nothin' but net.
ElTaco
Posts: 64
Joined: Tue Jan 24, 2017 3:16 pm
Battle.net Name: ElTaco
Battle.net Char Code: 0
Battle.net Server: NA

Re: Season 10 Stats Errors

Post by ElTaco » Fri Jun 30, 2017 12:46 pm

My team has 6 wins 1 probe point and one overtime loss. So we are suppose to be 20 or 21 points right now. But I would push towards 21 points to make things exciting again :D .

Our team is New Gettysburg Flyers just btw
stealthmeh
Posts: 250
Joined: Sat Apr 26, 2014 2:38 pm
Battle.net Name: stealth
Battle.net Char Code: 522
Battle.net Server: NA

Re: Season 10 Stats Errors

Post by stealthmeh » Fri Jun 30, 2017 12:49 pm

ElTaco wrote:My team has 6 wins 1 probe point and one overtime loss. So we are suppose to be 20 or 21 points right now. But I would push towards 21 points to make things exciting again :D .

Our team is New Gettysburg Flyers just btw
ya by game 8 we should be at 17.33 points and then by game 9 we should be at 20.33 points (if you guys are including 1/3 points per probe win for tie breakers).
ElTaco
Posts: 64
Joined: Tue Jan 24, 2017 3:16 pm
Battle.net Name: ElTaco
Battle.net Char Code: 0
Battle.net Server: NA

Re: Season 10 Stats Errors

Post by ElTaco » Fri Jun 30, 2017 12:53 pm

Also since i got an 80% last game can i have an 80% on my sv% because i currently have 77% ty :D
sidtkid
Posts: 284
Joined: Mon Apr 04, 2016 10:26 pm
Battle.net Name: SidtheKid
Battle.net Char Code: 601
Battle.net Server: NA
Location: Canada

Re: Season 10 Stats Errors

Post by sidtkid » Fri Jun 30, 2017 1:18 pm

Marker do your job properly smh.
Yoda: HEAD OF STATS
Yoda: DOES 0 STATS
Yoda: SHAKE
Yoda: MY
Yoda: GOD
Yoda: DAMN
Yoda: HEAD
Post Reply